Trukkien vuokraus
020 8757 844
Vapaat vuokratrukit

Trukkien myynti
020 8757 844
Näytä vaihtokoneet

Varaosat
050 4676 011

Trukkihuolto
050 4786 670

JKT-Vuokratrukit OY

Avaa

Täyden palvelun 24/7 trukkihuolto

Kun trukki ei pelaa, se maksaa yrityksellenne aikaa ja rahaa. Maahantuojan valtuuttamana edustajana saat meiltä edustamiemme trukkimerkkien kaikki huoltopalvelut korkeimpien laatukriteereiden mukaisesti. Huollon tai korjauksen ajaksi sinulla on mahdollisuus vuokrata sijaistrukki.

Palvelumme kattaa esimerkiksi ammattitaitoisen trukkien määräaikaishuollon, korjaukset, kuljetukset, vakuutukset sekä rengaspalvelun. Huolto myös paikan päällä. Säännöllinen huolto on vakuutuksesi siitä, että trukki vastaa turvallisuusvaatimuksia ja säilyy toimintakykyisenä.

Trukkien huoltopäivystys 24/7

Kuva trukin pesemisestä pesuhallissa.

Huoltotiloissamme tehtiin suurremontti kesällä 2020. Kuvassa uusi pesuhalli.

JKT-Vuokratrukit Oy:llä on oma korjaamo ja huoltotiimi Ruskon teollisuusalueella Oulussa sekä lukuisia huoltoajoneuvoja, joilla voimme suorittaa korjauksen myös paikan päällä. Tämä takaa asiakkaiden tehokkaan toimintakyvyn ripeästi kaikissa ongelmatilanteissa.

Trukkien huoltopäivystys on avoinna sopimusasiakkaillemme ympäri vuorokauden, jokaisena viikonpäivänä. Pika-avun ongelmiin saat trukkihuollon päivystysnumeroista 040 5486 546 sekä 0208 757844.

Korkeimman laatustandardin huoltopalvelu

Kuva Vuokratrukkien huoltomiehestä trukkihuoltotöissä

Huoltotöitä JKT-Vuokratrukkien verstaalla.

Kaikki trukkimme katselmoidaan ja huolletaan edustamiemme brändien korkeimpien laatustandardien mukaan. Työmme sisältää aina 100% tyytyväisyystakuun ja olemme sitoutuneet jatkuvaan henkilöstömme kouluttautumiseen.

Toimimme tehokkaasti ja nopeasti mikä takaa sen, että yrityksenne toimintaan ei tule tuottavuutta heikentävää katkosta. Joustava huoltosopimuksemme on molemmille osapuolille aina reilu ja eettisesti kestävä.

Jätä huoltopyyntö

Mikäli trukki kaipaa akuuttia vikakorjausta, soita 040 5486 546

    Nimi (pakollinen)

    Puhelinnumero (pakollinen)

    Sähköposti (pakollinen)

    Huoltotarve (pakollinen)

    Merkki/konetyyppi, vuosimalli ja sarjanumero sekä mahdolliset lisätiedot (pakollinen)