Trukkien vuokraus
020 8757 844
Vapaat vuokratrukit

Trukkien myynti
020 8757 844
Näytä vaihtokoneet

Varaosat
050 4676 011

Trukkihuolto
050 4786 670

JKT-Vuokratrukit OY

Avaa

Etsitkö uutta trukkia?

Myymme sekä uudet että käytetyt Mitsubishi- ja Combilift trukit, joiden mallistosta löydät markkinoiden innovatiivisimmat ratkaisut kaikille toimialoille. Myyntivalikoimaamme kuuluvat kyseisten merkkien kaikki vastapainotrukit, varastotrukit sekä monitietrukit. Maksutapoina vaihdoehdot ovat esimerkiksi investointi- ja leasing-rahoitus. Kysy myös mahdollisuudesta vuokrata trukki ennen ostopäätöksen tekemistä.

Lähes 200 trukin laajasta valikoimasta oikeanlaisen työvälineen löytäminen voi tuntua haasteelliselta tehtävältä. Helpommalla pääset kun soitat ja kerrot erikoisasiantuntijallemme 0208 757844, millainen tarve tai ongelma materiaalinkäsittelyssänne tulee ratkaista. Me autamme löytämään järkevimmän ratkaisun!

Katso myös saatavilla olevat vaihtokoneet!

Edustamamme trukkimerkit

Olemme Mitsubishi- ja Combilift-brändien valtuutettu jälleenmyyjä ja edustaja Pohjois-Suomessa.

Combilift-trukit

Innovaatiot, joustavuus ja asiakaskohtainen kustomointi ylivertaisella tavalla.

Näytä erikois- ja monitietrukit

Turvallista – yksinkertaista ja fiksua

Combiliftin tuoteperheen ylivertaisuus on laajan tutkimustyön, innovatiivisen ajattelun ja intohimon tulosta.

 • Kasvata olemassa olevan sisä- tai ulkotilan kapasiteettia jopa kaksinkertaiseksi.
 • Paranna työn tuottavuutta.
 • Lisää työturvallisuutta ja vähennä varastotuotteille aiheutuvaa vauriota.
 • Optimoi kuljettajan käyttömukavuus.
 • Nostokyky tonnista aina 100t saakka.

Combiliftin periaate on, että kun valmista ratkaisua ei löydy, rakennetaan sellainen asiakkaan tarpeiden mukaan!

Ketterästi kustannustehokas
Kustannustehokas trukki joka toimii hyvin ahtaissa paikoissa

Paikallaan 90-astetta kääntyvien Combilift-monitietrukkien perusajatus on on ketteryydessä ja asiakkaan kustannustehokkuuden kasvattamisessa.

Combilift-trukeilla varastokapasiteetin potentiaali on mahdollista jopa tuplata – tämä on yksi koko malliston vahvimpia myyntivaltteja.

Trukit ovat saatavilla diesel-, sähkö, sekä kaasukäyttöisinä soveltuen siten mihin tahansa ympäristöön. Kustannustehokkuus yhdessä trukin monipuolisuuden kanssa auttaa nostamaan liiketoimintanne seuraavalle tasolle!

Turvallinen ja helposti hallittava
Turvallinen ja helposti hallittava trukki

Pitkän tavaran käsittely on usein haasteellista perinteisillä trukeilla, vaatien paljon kuljettajalta  esteiden ohittamiseksi. Se on riskialista sekä lastille, että kuljettajalle itselleen.

Combilift-monitietrukki on äärimmäisen helppo ja tarkka hallita hankalissakin tiloissa. Yhdellä ohjausliikkeellä kuljettaja kääntää trukin suunnan paikallaan ja työ jatkuu välittömästi kapeassakin tilassa turvallisesti. Hytin suunnittelu takaa sen, että kuljettajalla on loistava näkyvyys ympärilleen. Integroitu alusta mahdollistaa tasapainon, eikä lasti koe tarpeetonta rasitusta siirron aikana.

Ergonomisesti erinomainen
Trukin näkyvyys kuljettajalle toimintoihin

Combilift-trukeissa kuljettajan turvallisuus sekä käyttökokemus on huomioitu alusta asti. Korkeatasoiset suunnittelun yksityiskohdat takaavat loistavan käyttömukavuuden sekä käytännöllisyyden trukin kuljettajalle.

Loistavan näkyvyyden ansiosta työskentely on mahdollista hyvällä ryhdillä, mikä vähentää rasitusta kuljettajan kehossa. Hyttiin on saatavilla mukavuutta parantava ilmastointi, lämmitysjärjestelmä, ilmanvaihto sekä laadukas äänentoistojärjestelmä. Combiliftin sähkökäyttöinen mallisto on hyvä vaihtoehto silloin, kun pienemmät päästöt ovat ratkaisevassa asemassa.

Lähtökohtana innovaatio

Irlantilainen Combilift on innovoinut pitkän tavaran käsittelyyn erikoistuneita trukkeja jo vuodesta 1998 saakka. Combilift on saavuttanut kiistattoman maineen materiaalinhallinan markkinoilla ja sen trukkeja on myyty kansainväliseti jo yli 50.000 kappaletta lähes 90 eri maahan.

Innovaatio logistiikassa ja materiaalinhallinnassa on yhä Combiliftin toiminnan ydin. Kun siihen yhdistyy brändin tahtotila tuottaa entistä turvallisempia ja tuottavampia ratkaisuja asiakkaille, voit olla varma, että valitsemalla Combiliftin olet voittajien joukossa.

Combilift-trukkien mallisto

Useita kansainvälisiä palkintoja ja tunnustuksia saanut Combilift-trukki räätälöidään aina asiakastarpeiden mukaan. Kahta samanlaista Combiliftiä ei ole.

Kuvassa JKT-Vuokratrukkien toimittama raskaamman sarjan Combi.

Tutustu Combilifttin erikois- ja monitietrukkimallistoon.

Combilift-trukkien yleisesittelyvideo

Combilift - yritysesittely

Combilift-trukit puutavaran käsittelyssä

Combilift-trukit terästeollisuudessa

Combilift-trukit sahateollisuudessa

Combilift-trukit betoniteollisuudessa

Combilift-trukit metallin käsittelyssä

Combilift-trukit öljy- ja kaasuteollisuudessa

Mitsubishi-trukit

Voimaa ja suorituskykyä, joka on rakennettu kestämään.

Näytä vastapainotrukit | Näytä varastotrukit

Standardina laatu
Mitsubishin Grendia trukki työmaa-ajossa

Mitsubishi-trukeilla on jo legendaarinen maine ja historia materiaalinkäsittelyn edelläkävijänä; merkki on jo synonyymi, kun puhutaan luotettavuudesta, laadusta sekä vastineesta rahalle.

Nämä tunnistettavat turkoosinvihreät trukit ovat käytössä vaativimmillakin toimialoille ja auttaneet tuhansia yrityksiä ympäri maailmaa operatiivisen toiminnan luotettavana selkärankana.

Mitsubishin trukeissa innovaatio yhdistyy viimeisimpään teknologiaan. Mittavasta yli 150 trukin valikoimasta löytyy sopiva ratkaisu mille tahansa standardina laatua vaativalle toimialalle.

Selkeää tuottavuutta kuljettajan ehdoin
Mitsubishi Edia trukin ergonominen ohjaamo

Mitsubishi-trukkien arvostettu ja kansainvälisiä palkintoja voittanut tuotetiimi on maailman johtava alallaan. Brändin trukeissa on huomioitu jo vuosia trukin operoijan käyttökokemus. Panostus kuljettajan turvallisuuteen, ergonomiaan sekä käyttömukavuuteen näkyy niin tuottavuudessa kuin taloudellisuudessa – siis pienempinä kuluina yritykselle.

RapidAccess -pikapääsytoiminnot auttavat suoriutumaan rutiineista entistä nopeammin, vähentäen ylläpito- ja huoltokustannuksia. Unohtamatta energia- ja ympäristötehokkaita ratkaisuja kulutuksessa sekä hiukkaspäästöissä.

Ykkösenä asiakas
Edia-trukki ja tyytyväinen asiakas

Markkinoiden johtava asiakkuuksien hoitaminen on oleellinen osa Mitsubishi-konsernin strategiaa. Mitsubishi arvioi ja valitsee jokaisen edustajansa tarkalla kriteeristön läpi.

Mitsubishi-jälleenmyyjänä olemme sitoutuneet brändiin sekä osaamisemme jatkuvaan ylläpitoon. Yhteistä Mitsubishille sekä JKT Vuokratrukit Oy:lle on myös panostaminen A-luokan asiakaspalveluun.

Toiset puhuvat ja toiset tekevät. JKT-Vuokratrukkien asiakaskunnalta saatu luottamus näkyy onnistuneissa ratkaisuissa jo vuodesta 1995 – tekojen kautta.

Vaadi parasta – valitse paras
Mitsubishi Trexia trukki talvikäytössä

Mitsubishi-trukit on suunniteltu optimoimaan tuottavuus kuljettajan käyttömukavuuteen, turvallisuuteen ja luotettavuuteen panostaen Malliston kaikki trukit ovat erittäin ergonomisia, äänitasoltaan alhaisia ja kulutukseltaan taloudellisia.

Mitsubishi-trukit tarjoavat tehoa ja luotettavuutta vaativaan kuorman materiaalinkäsittelyyn lastauksesta purkuun. Huoltoväli trukeissa on keskimäärin 500 käyttötuntia ja ne sisältävät lukuisia toimintoja helpottamaan työskentelyä. Kun vaadit trukilta parasta, valintasi on Mitsubishi.

Mitsubishi-sovellus apunasi

Ilmainen Mitsubishi Showcase-sovellus on saatavilla sekä Google Android että Apple iOS -laitteisiin.

Sovelluksesta löydät helposti tarpeisiisi soveltuvan trukkiratkaisun näppärästi matkapuhelimesta, sisältäen mm. malliston kaikkien trukkien tarkat tekniset tiedot ja ominaisuudet sekä suosituimpien ominaisuuksien esittelyn ja tuoteuutiset.

Muista että myös me olemme täällä apunasi. Soita numeroon 0208 757844 ja keskustele yrityksenne tarpeesta valtuutetun Mitsubishi-trukkiasiantuntijan kanssa!

Mitsubishi-trukkien mallisto
Mitsubishi Elevia trukki isossa varastossa hyllyjen keskellä

Mitsubishi-trukkien malliston trukit ovat saaneet lukuisia arvostettuja kansainvälisiä palkintoja ja tunnustuksia toistuvasti mm. vuosina 2015, 2016 ja 2019. Kategorioita ovat olleet niin turvallisuus ja ergonomia kuin innovaatiot sekä ympäristöteknologia.

Tiestikö, että Mitsubishin sähkötoiminen varastotrukkimallisto valmistetaan Suomessa?

Tue suomalaista työtä ja valitse Mitsubishin varastotrukki tai vastapainotrukki valikoimastamme!

Mitsubishi GRENDiA-trukkien esittelyvideo

Mitsubishi EDiA-trukkien esittelyvideo

Mitsubishi - 360 asteen käännös EDiA:lla

Mitsubishi EDiA - helppoa kontrolloitavuutta

Mitsubishi-trukeissa helppolukuiset näytöt

Mitsubishi sovellusesimerkki: teräksen käsittely

Mitsubishi sovellusesimerkki: paperin käsittely

Mitsubishi - kun luotettavuus trukissa ratkaisee

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä trukkimyyntiin:

  Nimi (pakollinen)

  Puhelinnumero (pakollinen)

  Sähköposti (pakollinen)

  Mistä trukkimallista haluat lisätietoa (pakollinen)

  Viesti